Прясна паста Migliore

 

Ние, екипът на Паста фреска Милиоре,
сме се специализирали в производството на прясна паста, изработена от внимателно подбрани натурални, без ГМО, здравословни и пресни суровини. За изработването на пастата използваме само грис от твърда пшеница, яйца от свободно отглеждани кокошки, брашна от лиофилизирани зеленчуци и плодове, гъби, сирена и колбаси от италиански производители, прясно обработени меса, прясна и/или пушена риба, морски дарове, а още билки и подправки. В пастата ние влагаме ингредиенти само с ясен, сертифициран произход.

Сезонно разработваме нови комбинации от вкусове, за да създадем истински здравословни и полезни за хората продукти, като използваме само пресни суровини, без изкуствени оцветители, овкусители, стабилизатори и консерванти.

Важно е да отбележим, че нашата прясна паста предлага здравословен баланс от протеини, мазнини и въглехидрати, с много нисък гликемичен индекс след усвояването й от тялото на човека.

Клиентите ни – кулинари, готвачи на заведения за обществено хранене,
могат да разчитат винаги на прясно приготвени макаронени изделия и тези, които са ги опитали веднъж, се връщат за нови поръчки при нас, защото ние надминаваме техните очаквания.

Свежестта и автентичността на прясна паста Милиоре,
произвеждана от нас, никога не са компромис.

Компанията ни е създадена през 2009 г.
с идеята да произвеждаме висококачествена, здравословна и вкусна храна. За тези няколко години ние вече предлагаме широко портфолио от над 30 форми прясна паста и повече от 350 вариации с различен вкус, цвят, аромат и пълнеж и се стремим да предоставим на клиентите ни интегрирани решения, за участие на италианската кухня в техните меню-предложения.

Ние сме се посветили на нашите клиенти,
за да предоставяме хранителна услуга с най-високо качество и само от натурални, истински суровини.

Несъмнено знаем, че модерната храна изисква високо качество, пресни, здравословни и пълноценни съставки и не на последно място – бързо приготвяне. Прясна паста Милиоре се вари във вряща вода само за около 2 минути.

За да произведем прясна паста Милиоре,
ние използваме висококачествена техника на водещи италиански производители. Спазили сме италианската традиция за производство на прясна паста, както и една водеща и утвърдена във времето технология за производство – чрез екструдиране на тестото през бронзови барабани, които допринасят за по-голямо набраздяване на повърхността на готовите спагети, талятеле, пене, фусили и други видове паста. Това позволява по-бързо варене на прясната паста – не повече от минута-две, а след това и по-голяма абсорбция и задържане на повече сос върху сготвената паста. Всички изделия, които произвеждаме ежедневно, изготвяме само по предварителна индивидуална поръчка от всеки отделен клиент.

Ние, екипът на Прясна паста Милиоре, сме твърдо ангажирани с най-високите хигиенни стандарти
на НАССР система и контрол, както в помещенията за производство и съхранение, така и към транспортните средства за доставка до обектите на клиента.

Ако вие сте представител на хотел, ресторант, магазин, на кетъринг компания или на бърза закуска
и се стремите да създадете свой уникален или характерен почерк на кулинарните си предложения, ние можем да персонализираме изработените от нас пресни макаронени изделия за вашите индивидуални нужди – както традиционна прясна паста, така и иновативни решения на оригинални, здравословни рецепти.

За по-голямо удобство на клиентите си
извършваме доставки в цялата страна, в рамките на 24-48 часа след поръчка, всеки работен ден, включително и в събота до ранния следообяд.